Sobre mi

 

Hola, sóc l’Albert i si estás aquí es perquè t’interessa saber alguna cosa més sobre mi.

M’encanta la fotografia i els viatges, de fet les meves primeres experiències amb la fotografia van ser motivades per la inquietud de conèixer món i viure noves experiències.

Durant un temps vaig treballar amb projectes d’intercanvi cultural en l’àmbit educatiu, amb la comunicació audiovisual com a fil conductor. Aprofitant els projectes vaig tenir la possibilitat d’impartir tallers de fotografia en escoles rurals de països com Mali, Togo i la República Dominicana. També he participat en projectes de cooperació internacional i he realitzat treballs personal en països que he tingut la sort de conèixer com Senegal, Mali, Camerun, Brasil i Colòmbia, entre d’altres.

En el següent enllaç podreu llegir una entrevista en motiu d’una exposició col·lectiva organitzada a Tarragona i on explico una mica del meu recorregut durant aquest temps.
http://tblog.tarragona.cat/a-lafrica-has-de-ser-un-observador-aprendre-de-la-gent-amb-admiracio-i-intentar-minimitzar-el-teu-impacte/4513

Com diu el tòpic, la vida dona moltes voltes i de vegades també s’atura amb la intenció d’emprendre nous reptes. Va arribar el moment en que em venia de gust fer un canvi, un pas que em va portar fins a viure un dels capítols més feliços de la meva vida i que ha estat el de formar una família. Vaig conèixer a la persona qui estimo amb la qual vam fer un viatge molt particular al cor de l’Àfrica, una experiència plena d’aventures i emocions. Fou llavors quan vaig deixar enrera l’etapa de viatger per donar pas a una nova aventura, la de ser pare.

Com ja haureu deduït sóc un apassionat de la fotografia i com que no volia deixar de relacionar-m’hi vaig pensar que una bona manera seria contar les històries de la gent. Per mi el reportatge social és una manera d’estar en contacte amb la gent i participar de la seva festa, fet que em permet documentar el que passa al meu voltant, intentar captar les emocions i fer que la gent recordi amb alegria els seus moments importants. M’agrada fotografiar, saber una mica de la vida dels altres, en definitiva ser un observador curiós.

 

Gràcies pel vostre temps, espero que gaudiu dels meus treballs.

 

 

Albert

 

 • Daniela & Ivan

  SESSIÓ EMBARÀS

 • VANE & MARIO

  PREBODA

 • ELENA & XAVI

  SESSIÓ EMBARÀS

 • XAVIER & PAULA

  SESSIÓ PARELLA

 • VESTITS de NÚVIA

  LLUïSA VILÀ

 • GISELA de FOC

  SESSIÓ ARTÍSTICA