Sobre mi

 

Hola, sóc l’Albert i si estás aquí es perquè t’interessa saber alguna cosa més sobre mi.

 

M’encanta la fotografia i els viatges, de fet les meves primeres experiències amb la fotografia van ser motivades per la inquietud de conèixer món i noves experiències.

Durant un temps vaig treballar amb projectes d’intercanvi cultural en l’àmbit educatiu i amb la comunicació audiovisual com a fil conductor. Aprofitant els projectes vaig tenir la possibilitat d’impartir tallers de fotografia en escoles rurals de paisos com, Mali, Togo i a la República Dominicana. També he participat en projectes de cooperació internacional i he realitzat treballs personals que m’han sorgit en alguns dels paisos que he tingut la sort de conèixer com, Senegal, Mali, Camerun, Brasil i Colombia.

Com diu el tòpic, la vida dona moltes voltes i de vegades tumbé s’atura amb la intenció d’emprendre nous reptes. Em va arribar el moment en que em venia de gust fer un canvi cap a nous reptes, un pas em va portar fins a viure un dels capítols més feliços de la meva vida i que ha estat formar una família, la Iris i el Noè, juntament amb la persona qui estimo.

Com ja haureu deduit sóc un apassionat de la fotografia i com que no volia deixar de practicar-la, vaig decidir que una bona manera seria poder contar les histories a través de les imatges de quan la gent es casa. M’agrada fotografiar, saber una mica de la vida del demés i sobretot que m’expliquin els motius que els han dut cap aquest camí tan bonic i important de les seves vides.
Per mi el reportatge social és una manera d’estar en contacte amb la gent, participar de la seva festa, això em permet documentar amb un punt de vista personal tot el que passa al meu voltant, intentar captar les emocions i fer que la gent disfruti i que recordi amb alegria el seu gran dia.

 

Gràcies pel vostre temps i espero que disfruteu dels meus treballs.

 

 

Albert

 

 • Elena & Xavi

  Sessió embaràs

 • Vane & Mario

  Preboda

 • Complements

  Col·lecció Lluïsa Vilà

 • Gisela de Foc

  Sessió artística